A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ár:
11.449 Ft (9.015 Ft + ÁFA)

Légszelep szűrő, kúpos Ø125 mm, 5 db / csomag

Ár:
11.449 Ft (9.015 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Elszívó légszelep filter

A diffúzor kúpos szűrő közvetlenül a diffúzorra van felszerelve. A kúp alakja növeli a levegő szűrési területét és csökkenti az áramló levegő nyomásveszteségét és megvédi a szellőzőcsöveket a szennyeződésektől.

A speciális kúp alakú szűrőszövetnek köszönhetően a szennyeződések, mint például a por, rovarok és a zsír, megmaradnak a felületén, ez által biztosítja a berendezés teljes szakaszát a szellőztetőtől a légkezelő egységig.

Szűrő átmérő: Ø125 mm
Szűrési osztály: G3
Maximális üzemi hőmérséklet: 100° C

5 db / csomag kiszerelésben szállítva

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: VENT00391

Leírás

A szűrő jelentősen meghosszabbítja a rekuperátorban, azaz a légkezelőben az egység működésének időtartamát.

Rendelkezésre álló szűrő átmérők egyedi rendelésre: Ø 100 mm, Ø 160mm

Alkalmazási javaslat:

Amennyiben a légkezelő egység (rekuperátor) rendelkezik szűrőkkel, így a kúpos szűrők felszerelését csak az elszívó diffúzorokra,- légszelepekre korlátozhatja. Egyébként ezek a kúpos szűrők tökéletesek a befújt levegő diffúzoraihoz - légszelepeihez, mert megakadályozzák, hogy a mennyezeten a légszelep körül esetleg fekete "körök" keletkezzenek. Standard esetben az olyan helyiségek szennyezett levegőjét, mint: konyha, fürdőszoba, öltöző, WC, diffúzorokon vagy rácsokon keresztül nyerjük ki, majd az elszívott levegő a kiépített légcsatornákon eljut a légkezelő egységhez, amely megszűri ezt a levegőt, ezzel is védve a hőcserélőt a szennyeződésektől. A kúpos szűrő feladata, hogy megvédje az elszívott levegő csatornáit a szennyeződésektől. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!