A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ár:
5.396 Ft (4.249 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EPP PE-FLEX 198 mm gumis csőkapcsoló idom

Ár:
5.396 Ft (4.249 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az EPP PE-FLEX® gumis csőkapcsoló idom lehetővé teszi a PE-FLEX EPS levegőelosztó rendszer egyszerű csatlakoztatását szabványos fém- és rugalmas csatornákhoz. A gumis csőkapcsoló idom expandált polipropilénből (EPP) készült, és két beépített tömítéssel rendelkezik, amelyek biztosítják az összekapcsolt elemek tömítettségét. Magas szigetelési tulajdonságai korlátozzák a hőhíd kialakulását. A csonk 100 mm hosszú és szabványos külső átmérője 198 mm, ami lehetővé teszi különféle 200 mm átmérőjű csatornák csatlakoztatását .
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: VENT00412

Leírás

Az EPP PE-FLEX 198 mm-es gumis csőkapcsoló idom a PE-FLEX EPS levegőelosztó rendszer eleme, amely lehetővé teszi a piacon kapható szabványos 200 mm-es szellőzőcsatornákkal való kombinálását.

A PE-FLEX EPS rendszer teljes mértékben kompatibilis a piacon kapható spiro acélcsövekkel és hajlékony flexibilis csatornákkal, amely emellett hangtompítóként is működhet a rekuperátor csatlakoztatásakor. Ezeket az elemeket az EPP PE-FLEX csőcsatlakozó segítségével könnyen össze lehet kötni egymással, amely ráadásul tömítésekkel is biztosítja a csatlakozás tömítettségét.

Az EPP gumis csőkapcsoló idom deformációnak és mechanikai sérüléseknek ellenálló, ugyanakkor rugalmas expandált polipropilénből készül, amely nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és vízálló. Alacsony hővezető képességű anyagból készült, lehetővé teszi az elemek "meleg" összekapcsolását problémás hőhidak nélkül.

Az EPP PE-FLEX® gumis csőkapcsoló idom előnyei :    

  • különböző típusú csövek csatlakoztatásának lehetősége
  • hőhidak megszüntetése az illesztéseknél
  • nincs probléma a vízkondenzációval a csatlakozásokon
  • gyors szerelhetőség
  • magas hőszigetelés és vízállóság
  • kis súly

Telepítés:

Az EPP PE-FLEX gumis csőkapcsoló idom egy védőcső csupasz végére (aljzat nélkül) van felszerelve. A csatlakozás tömítettségét a csonkra szerelt tömítés biztosítja. A csonk a rendszer más típusú, 200 mm átmérőjű csövekkel való összekapcsolására szolgál.

Az EPP -csatlakozó nem használható a PE-FLEX EPS rendszer egyes elemeinek csatlakoztatására , amelyeket a szerelvényekbe integrált aljzatokkal vagy EPS -aljzattal kell csatlakoztatni.

Technikai információ:

Szellőztető, légtechnika

Paraméterek

Cső külső átmérője 198 mm
Hossz 100 mm
Minimális vastagság 12 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!