A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Legyen viszonteladó partnerünk!

Országos partnerhálózat kiépítéséhez keressük márkaképviseleti partnereinket egész Magyarország területén

A jelen és a jövő intelligens energiatakarékos megoldása a hővisszanyerős szellőztetés. A TQD Ventilus szellőztető rendszer innovatív megoldásainak és kiváló minőségének köszönhetően szellőztetőink a "Tiszta levegő" program kiváló minősítésével rendelkeznek.

A Splendid Design Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég a kezdetek óta, immár több mint 20 éve arra törekszik, hogy a kínált szolgáltatások és termékek felülmúlják a piaci igényeket. A lengyel TQD céggel való gyümölcsöző együttműködésnek köszönhetően az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy kizárólagos magyarországi forgalmazója lettünk az összes TQD Ventilus hővisszanyerős szellőztető rendszernek.

Az egyik kimagasló előnye szellőztető rendszerünknek, hogy az elosztó dobozaink széles választékával, minden kivitelezési igényt meg tudunk valósítani és egyedülálló 5 év garanciát biztosítunk évi egyszeri karbantartás mellett.

Magas minőségre, kiváló együttműködésre és tisztességre építjük üzleti vállalkozásunkat. 

Mit nyújtunk márkaképviseleti partnereinknek?

  • Élvonalbeli szellőztető rendszert
  • Minőségi széles termék kínálatot
  • Kiemelt egyedi kedvezményt
  • Pontos és rugalmas ügyintézést
  • Megbízhatóságot
  • Teljes körű garancia kezelést
  • Elégedettséget és hosszútávú kapcsolatot 

 

 

 

Keressen minket bizalommal és Legyen Ön is elégedettt márka partnerünk 

Várja érdeklődését a TQD Ventilus márka hazai importőre a Splendid Design Kft. hogy bővebb tájékoztatást és a legjobb megoldást kínálja Önnek, akár gépésztrevező, szakáruház, építész, kivitelező, vállalkozó vagy végfelhasználó.