A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ár:
6.910 Ft (5.441 Ft + ÁFA)

Prestige elszívó fém légszelep Ø100 mm

Ár:
6.910 Ft (5.441 Ft + ÁFA)
Átmérő méret: 100mm
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Elszívott levegő szabályzó szerelőkerettel

A helyiségekben megfelelő levegőelosztást teszi lehetővé szellőztető, légtechnika rendszerrel. A diffúzor horganyzott rögzítőkeretet tartalmaz tömítéssel és porszórt peremmel.

► Modern megjelenés
► Alacsony zajszint (például a kiegészítő hangszigetelő habnak köszönhetően, amely a betápláló szelep forgótárcsáján található)
► Gyors és egyszerű összeszerelés
► Könnyen mérhető légáramlás

Átmérő: Ø100 mm
Anyag: fényes fehér porszórt acél (RAL 9010)

Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: VENT00496

Leírás

A légszelep a mennyezetre szerelt levegőellátó (légbeömlő) vagy kifújó (kiáramló) elem. A mechanikus szellőztető berendezések levegőelosztó rendszerének vége. 

Modern megjelenésűek, megfelelnek a designos otthoni belső tereknek és ékes helyettesítői a hagyományos légszelepeknek. A négyzet alakú kanyarok eredeti formát nyújtanak. A szeleptest habtömítéssel rendelkezik és a forgótárcsa lehetővé teszi a be- és a kifújó levegő áramlásának beállítását.

A légszelepek fém klipszekkel vannak felszerelve a szerelőkeretbe vagy közvetlenül a kerek szellőzőcsatornába. A felszerelés megkönnyítése érdekében a horganyzott rögzítőkeret beépített tömítéssel rendelkezik a rögzítőcsonk kerületén és keresztirányú barázdákon, amelyek további védelmet nyújtanak a légszelepek a kicsúszás ellen. A keretnek az összehajtott élén is vannak lyukak, amelyek lehetővé teszik a mennyezethez történő csavarozást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!