A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Hővisszanyerős szellőztetés szakmai támogatással és 5 év garanciával

Az új generációs, központi, hővisszanyerős szellőztetés segítségével bármilyen épületben folyamatosan biztosítható a szag- és kórokozómentes, kristálytiszta, friss levegő.

A Splendid Design Kft.-t 2007-ben azért alapítottuk, hogy az egyedülálló központi porszívó kínálatunkkal minél több háztartásba és munkahelyre eljuttassuk a maximális kényelem és a komfortos környezet kialakításának lehetőségét.

2020 óta pedig a TQD Ventilus szellőztető rendszer kizárólagos forgalmazójaként, partnereink bevonásával, emelt szintű és gördülékeny szolgáltatásokat nyújtunk az egészségesebb élettér kialakítására vágyó ügyfelek számára.

Úgy érezzük, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségben, megbízhatóságban, teljesítményben és élettartamban is messze felülmúlják az átlagos piaci igényeket.

Splendid Design Kft. – A személyre szabott hővisszanyerős szellőztetés szakértője

A Splendid Design Kft. története

Tevékenységünket 2001-ben kezdtük. A Splendid Design Kft. 2007-es alapítása óta a cég a gazdasági változások ellenére is folyamatosan fejlődik, megújul és bővül.

Az elmúlt bő két évtizedben számos szerződött partneri megállapodást kötöttünk és az általunk tervezett, kivitelezett, illetve értékesített központi porszívókkal több mint 60 ezer elégedett ügyfél számára tettük egyszerűbbé és kényelmesebbé a mindennapokat.

Ugyanezt a stabil piaci pozíciót céloztuk meg az új üzletággal: a TQD Ventilus és egyéb szellőztető rendszerek forgalmazásával is.

A célunk: egy erős és megbízható viszonteladói hálózat kiépítése, de emellett szakmailag felkészült gépész kivitelezőink és szerelőcsapatunk segítségével kiszolgáljuk a végfelhasználókat is.

Az általunk forgalmazott készülékeket hivatalos értékesítési forrásból, közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, magyarországi regisztrációval. A prémium kategóriás szellőző rendszerekre 2+3 éves garanciát vállalunk.

Kínálatunkban az élvonalbeli TQD Ventilus szellőztető rendszerek és alkatrészek mellett más márkák is megtalálhatóak.

Küldetésünk

A küldetésünk elsősorban a személyre szabott, prémium minőségű, hosszú távon is fennakadásmentesen működő hővisszanyerős szellőztető rendszerek forgalmazása, illetve egy erős és megbízható viszonteladói hálózat kiépítése.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden esetben az egyéni igényeket szem előtt tartva tervezzük meg és forgalmazzuk az általunk kínált, élvonalbeli szellőző rendszereket.

Miért válassza a Splendid Design Kft. termékeit?

A szellőző rendszer üzletágunk vezető terméke a kiváló minőségű TQD Ventilus szellőztető rendszer, amit 5 év garanciával kínálunk:

●      több évtizedes szakmai tapasztalattal,

●      versenyképes áron, elsősorban a viszonteladóink számára,

●      az esetek többségében raktárról, azonnal,

●      ingyenes szakértői és szakmai tanácsadással,

●      részletes és tételes árajánlattal,

●      előzetes rendszertervezettel és pontos paraméterekkel,

●      márkaképviseleti partnerkedvezmény biztosításával.

A teljes hazai palettát ismerjük, ezért az optimális megoldás érdekében igény szerint segítünk az ügyfeleinknek eligazodni az adatok és az ajánlatok útvesztőjében.

Az élvonalbeli, FRISS LEVEGŐ program minősítéssel rendelkező szellőztető rendszerek forgalmazása mellett rendszeresen szerelési képzést biztosítunk a szerelők és kivitelezők számára.

Viszonteladó partnerként a kiváló ár-érték arányú és hosszú távon is kifogástalanul működő termékeinkkel Ön jelentős üzleti előnyhöz juthat a versenytársakhoz képest.

Hővisszanyerős szellőztetés 5 év garanciával és rendszeres karbantartás mellett hosszú évekig biztonságos üzemeléssel.

Legyen a partnerünk, illetve vásárlóként élvezze a prémium kategóriás hővisszanyerős szellőztetés minden előnyét.

 

Üdvözlettel:

Fényes Csaba

ügyvezető igazgató

Splendid Design szellőztető rendszer