A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Milyen egészségügyi panaszok jelentkezhetnek szellőztető, légtechnika gép nélkül?

A friss levegő az ingatlanban elengedhetetlen, amennyiben ez nem garantált, például egy szellőztető, légtechnika gép használatával, testi panaszok egész sora jelentkezhet. Ezek könnyen észrevehetőek, mindenki számára. Cikkünkben azt mutatjuk be, milyen panaszokat okozhat a szellőztetés elégtelensége és a rá adott választ, szellőztető, légtechnika gép segítségével.

A szellőztető, légtechnika gép nélkül, a következő panaszok jelentkezhetnek, a magas CO2 és a túl alacsony páratartalom miatt. Fejfájás, száraz-fájó szemek, tompaság érzése, koncentrációs problémák, kéz száradás, statikus haj, kirepedezett ajkak, kiszáradt torok. Ezek könnyen megelőzhetőek és elkerülhetőek szellőztető, légtechnika gépek használatával.

A szellőztető, légtechnika rendszer használatával az ingatlanban optimálissá válik a levegő oxigén és CO2 aránya, miközben a páratartalom is egészséges szintre áll be. Ha biztosra akarunk menni, érdemes vásárolni egy CO2 mérő eszközt. A szellőztető, légtechnika gép működésének intenzitását magunk választhatjuk meg az ingatlan légterének CO2 szintjét monitorozva.

Tudta, hogy 1000 ppm-nél magasabb CO2-koncentráció 10-20%-kal növeli a betegszabadságok kockázatának számát?

Ha már CO2 szint mérőt vásárolunk, akkor érdemes olyan eszközt választani ami a páratartalmat is méri. Az ideális páratartalom 40-60% között van. A túl magas páratartalom főleg főzés közben, vagy fürdéskor jelentkezik. A korszerűen szigetelt házak, nem engednek utat a természetes szellőzésnek, ezért is szükség van egy szellőztető, légtechnika rendszer kiépítésének. A szellőztető, légtechnika gép használatával a rendszer automatikusan érzékelheti a magas páratartalmat, ezért automatikusan megemeli a működési fokozatot. A kézi mérőeszközzel Ön is megmérheti mennyi ideig kell nagyobb fokozaton működtetnie a rendszert, amennyiben automatikusan az nem emeli a fordulatszámot.

A szellőztető, légtechnika rendszerrel egészségesebb életteret teremt családja, barátai és munkavállalói számára, ami a produktivitás fokozásában és a kevesebb betegszabadság kivételével összefüggésben extra profitot termel.

Fontos, hogy a rendszer kiépítése után figyelni kell a szellőztető, légtechnika rendszer karbantartására, ugyanis az elhanyagolt szűrők egészségügyi kockázatot jelentenek!

Amennyiben Önnek is szüksége van szellőztető, légtechnika készülékre az ingatlanában, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Nincs megjeleníthető termék.