A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Csökkentse energiaszámláját 2022-ben megfelelő szellőztető, légtechnika rendszerrel!

Az energiaárak folyamatos emelkedése spórolásra és alternatív megoldásokra ösztönöz, mint például a szellőztető, légtechnika gépek használata. Itt az ideje, hogy otthonunkat fenntarthatóbbá tegyük, így energiát és pénzt spórolhassunk.

Alapvetően az ingatlanok nyáron kevesebb energiát igényelnek, mint télen. Elég arra gondolni, hogy többet vagyunk a szabadban és fűteni sem kell. Télen minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy bent tartsuk a meleget, az „elhasznált” levegő, magas CO2 tartalma azonban számos egészségügyi kockázatot von maga után. Szellőztető, légtechnika rendszer kiépítésével arantálni tudjuk a friss levegőt, energia hatékonyan!

A szellőztető, légtechnika rendszer, mint pénzmegtakarítási mód

A beltéri levegőben a magas CO2 szint mellett, a páratartalom túl alacsony, vagy éppen magas mivolta nem kedvező egészségügyi szempontból. A magas páratartalom télen különösen veszélyes, mivel zárva tartjuk a nyílászárókat. A páratartalmat a légzés, zuhanyzás, főzés, testmozgás emeli ilyenkor. A magas páratartalom miatt, megjelenik a penész és több energiát vesz igénybe a levegő felmelegítése a „súlya” miatt. Szellőztető, légtechnika rendszer kiépítésével ezeket könnyen orvosolhatjuk.

A szellőztető, légtechnika rendszer esetében, a fürdőszobában, (ha becsukjuk az ajtót) a párás, nehéz levegőt, akár egy extra ventilátor segítségével gyorsabban meg tudjuk szüntetni, mintha csak a fűtőtestekre hagyatkoznánk.

A szellőztető, légtechnika rendszer fokozatai állíthatóak, így ha baráti társaságot lát vendégül, vagy aktív testmozgást végez, esetleg begyújt a kandallóba, mindig az elhasznált levegő helyére frisset áramoltat a központi szellőztető gép.

Sok embernek van már az otthonában elavult, nem energia hatékony mechanikus ventilátora otthonában. Ezek jelentős áramfogyasztást generálnak, viszont sokkal kevesebb friss levegőt tudnak szállítani, mint egy modern központi szellőztető, légtechnika rendszer. Szerencsére a csere az újra általában egyszerűen és költséghatékonyan megoldható.

Érdemes a szellőztető, légtechnika rendszerbe CO2 érzékelőt integrálni. Mivel így egy bizonyos szint felett a gép automatikusan nagyobb sebességbe kapcsol.

A hővisszanyerős szellőztető, légtechnika rendszer használatával otthonában minimális lesz az energia veszteség, hiszen télen a beáramló friss levegőt egy hevítő a megfelelő hőmérsékletre melegíti, ezáltal nem kell félni attól, hogy kihűlne a lakótér.

Ha úgy gondolja, szüksége van szellőztető, légtechnika rendszerre, keresse szakértőinket elérhetőségeink egyikén!

Nincs megjeleníthető termék.