A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ár:
197.490 Ft (155.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Szmogmentes szigetelt Izzi 200 filter box 500W előfűtéssel

Ár:
197.490 Ft (155.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szűrődoboz PTC előmelegítővel iZZi rekuperátorokhoz és hővisszanyerős mechanikus szellőzőrendszerekhez. A beépített 500W-os fűtőtest támogatja az iZZi rekuperátorok fagyálló rendszerének működését , a szmog- vagy pollenszűrő csomag pedig egész évben biztosítja a magas levegőminőséget otthonában káros szennyeződések nélkül.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: IZZI-SF200-H

Leírás

Szmogellenes szűrődoboz
PTC előmelegítővel iZZi rekuperátorokhoz

Az iZZi SF 200 doboz fűtőtestes változatban egy hibrid , amely a szűrődoboz előnyeit ötvözi a szmog- vagy pollenszűrő készlettel, amelyek megtisztítják a házba befújt levegőt a káros szennyeződésektől, valamint egy előmelegítővel. modern, zökkenőmentesen szabályozható PTC fűtőtest, amely támogatja az iZZi rekuperátorok fagyálló rendszerének működését .

Egy doboz a rekuperátoroknak:

                                         

                                                                                                                                    iZZi 302 ERV                                                                                                                                                                                                                    iZZi 402 ERV

KÉNYELEM -15 ℃-ig

Az iZZi sorozat reQnet rekuperátoraiban használt entalpia hőcserélő lehetővé teszi az egység hatékony működését anélkül, hogy le kellene olvasztani a hőcserélőt, még akkor is, ha a külső hőmérséklet körülbelül -7°C-ra esik. Ezért az iZZi rekuperátorok nem rendelkeznek beépített előmelegítővel . Hidegebb időben azonban a hőcserélő védelme érdekében az automata rekuperátor ciklikusan bekapcsolja a vákuumos fagyálló rendszert, ami a befúvó ventilátor fordulatszámának átmeneti csökkentését jelenti. Az összes további üzemmód szintén le van tiltva erre az időre, mint például a szellőztetési mód és a ventilátor hatásfokának változtatási lehetősége.

Szükség van-e további előmelegítőre? Egy további iZZi SF 200 doboz előmelegítéssel a légbeszívó csatornára történő felszerelése lehetővé teszi a rekuperátor kényelmes működését anélkül, hogy be kellene kapcsolni a vákuumrendszert, amikor erős , -15°C-ot is elérő fagy van kint . Ennek köszönhetően egész évben használhatjuk a készülék teljes funkcionalitását és élvezhetjük a maximális hővisszanyerést.

Az előmelegítő felszerelésének előnyei

  • Fagyvédelem: az előmelegítő segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet a rekuperátorban lévő hőcserélőben, amely megakadályozza annak fagyását, még nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is. .
  • Energiatakarékosság : a fagyás megakadályozásával és a hővisszanyerés hatékonyságának növelésével az előfűtő energiát takarít meg.Energiatakarékosság : a fagyás megakadályozásával és a hővisszanyerés hatékonyságának növelésével az előfűtő energiát takarít meg.
  • Nincs negatív nyomás : a fűtőberendezés bekapcsolása helyettesíti a negatív nyomású fagyálló rendszert, amely az épületben lévő szivárgásokon keresztül hideg levegőt szív be.
  • A rendszer megbízhatósága : az előmelegítő védi a rekuperátor működését kedvezőtlen, alacsony hőmérsékletű és magas páratartalmú körülmények között, ami növeli annak tartósságát és megbízhatóságát.

MEGÁLLÍTSA A SZMOGOT

A szmog szennyezett levegő, amely a füst és a köd, valamint az autók, az ipar és a széntüzelésből származó kipufogógázokban lévő káros anyagok keveredésének eredményeként jön létre. A szmog veszélyes az egészségre, mert olyan mérgező anyagokat tartalmaz, mint a nitrogén-oxidok és a kén-dioxid, amelyek asztmát, légúti és szív- és érrendszeri betegségeket okozhatnak. Egyes városokban a szmog különösen komoly probléma, de mindenhol előfordulhat, ahol magas a légszennyezettség.

Kis érdekesség, hogy Lengyelország egyike azoknak a hírhedt országoknak, ahol Európában a legszennyezettebb a levegő.

Szmogellenes gát a szennyezés ellen

bejön az otthonába

Az iZZi SF 200 szűrődoboz kétlépcsős szűrési folyamata biztosítja a legfinomabb PM1 szmogrészecskék több mint 80%-ának hatékony visszatartását , amelyek különösen károsak szervezetünkre , mivel a tüdőn keresztül közvetlenül a véráramba juthatnak, és szétterjednek a szervezetünkben. test különböző belső szervekhez. A szűrési folyamat két redős szűrő használatán alapul, köztük egy F9 osztályú finom szmogszűrőn, amely a finom PM1 részecskék visszatartásáért felelős. Sajnos a piacon kapható szmogellenes szűrők többsége csak a nagyobb PM10 és PM2,5 részecskék ellen nyújt védelmet, ami a gyakorlatban túl alacsony védelem.

Különböző átmérőjű lebegő porok szűrési hatékonysága:

PM10 (10 μm) 96%
PM2,5 (2,5 μm) 90%
PM1 (1 μm) 83%

Az F9-es szmogszűrőket csak a téli időszakban, amikor a levegő szennyezettsége magas, az F7-es porszűrőket pedig az allergén növények virágzása idején javasolt használni. Az F9 és F7 szűrőt legalább szezononként, az M5 szűrőt pedig 3-6 havonta kell cserélni. A szennyezett szűrők további növekedést okoznak a légellenállásban

A szűrődobozok év közbeni felhasználási lehetőségei: 

Teljesítménygrafikon

Kiváló minőségű eredeti redős szűrők
nagy aktív felülettel

A házba szállított levegő magas minőségét csak bevált és megfelelően kiválasztott szűrők garantálhatják. A reQnet szűrődobozokban és rekuperátorokban csak a legjobb minőségű redős szűrőket alkalmazzák , amelyek nagyon nagy szűrőfelülettel rendelkeznek, ami alacsony légáramlási ellenállást és nagy porkapacitást biztosít , ami befolyásolja a szűrők hosszú élettartamát.

A nem szőtt anyagból készült lapos szűrők, amelyeket "szűrők a mérőből" néven is szoktak emlegetni, csak látszólag a legolcsóbb szűrők. Általában alacsony szűrési osztályt kínálnak, nagy légellenállást biztosítanak, és a kis aktív felület miatt nagyon gyakran kell cserélni. Csak a redős szűrők (az úgynevezett harmonikusokban) biztosítanak optimális védelmet és többszörösen hosszabb élettartamúak a lapos szűrőkhöz képest.

Műszaki adatok:

Doboz modell: iZZi SF 200 előmelegítővel
Tápfeszültség 230V AC 50Hz
névleges teljesítmény 500W
Biztonsági szint IPX3
Előszűrő osztály: M5 / ePM10 75%M5 / ePM10 75%
Előszűrő terület: 1,1 m2 _
Finomszűrő osztály (szmogellenes): F9* / ePM1 80%**
Finom szűrő osztály (pollenellenes): F7* / ePM1 55%**
Finom szűrő terület: 1,7 m2 _
Maximális légáramlás: 550 m 3 /h -ig
Ház anyaga: rozsdamentes acél
Belső szigetelés: zártcellás PE hab 30 mm
Csatlakozás átmérője:  Ø200mm
Szűrő mérete: 350x300x40 mm

* EN779 szerint
** ISO 16890 szerint

Méretek:

Szerelési mód

Az előmelegítővel ellátott iZZi SF 200 szűrődobozok rekuperációs rendszerekhez, azaz hővisszanyerős mechanikus szellőzéshez az iZZi sorozat reQnet rekuperátorával készültek. A doboz a rekuperátor előtti szívócsatornára van felszerelve.

FIGYELEM ! A beépített előmelegítő csak a rekuperátorba belépő levegő felmelegítésére szolgál, hogy megóvja a hőcserélőt a fagyástól. A fűtőberendezés nem célja az épületbe szállított levegő hőmérsékletének növelése!Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!